search


campaign 2019.01.01
Cégtörténet

Munkavédelmi Szaküzletünk célja, hogy a könnyű-, nehéziparban, építőiparban és logisztikai iparban dolgozókat ellássuk munkaruhával és teljes védelmet adó egyéni védőeszközökkel.


Kiemelt szakmák:

 • Szellőző-, hűtő- és klimatizáló berendezés szerelő

 • Építési, szerelési foglalkozások (vezeték- és csőhálózat -szerelő (víz, gáz, fűtés))

 • napelem, napkollektor szerelő

 • Épületvillamossági szerelő, villanyszerelő

 • villamossági gépek és készülékek műszerésze, javítója

 • Informatikai és telekommunikációs berendezések műszerésze, javítója

 • Elektromos hálózat-szerelő, -javító

 • Tehergépkocsi vezető

 • raktáros

 • Bolti eladó

 • Fémmegmunkálók (lakatos; szerszámkészítő; forgácsoló; fémcsiszoló, köszörűs, szerszámköszörűs; kovács, hegesztő, lángvágó)


 

Szaküzletünk előnye a munkavédelmi szakmai háttér, és a kiváló minőségű termékek elérhető árban.

A Védabagoly Szaküzlet célja, hogy ügyfeleinek személyre szabott egyéni védőeszköz (munkavédelmi cipő, kesztyű, szemüveg, fejvédő, hallásvédő, légzésvédő, zuhanásgátló) és munkaruha kiválasztási tanácsadást és teljeskörű munkavédelmi szolgáltatást nyújtson. A hozzánk forduló különféle szakmában tevékenykedő szakembereket segítjük, hogy ők és munkatársaik biztonságban végezzék a munkájukat.

Munkaruháink kiválasztásakor különös figyelmet fordítottunk a kényelemre, kinézetre, tartósságra.

Egyéni védőeszközeink kiválasztásakor a hangsúly a kiváló minőségen, és a hordhatóságon volt.

Szaküzletükben munkatársaink segítik Önt a kiválasztásban, ahol lehetőség van a próbára is.

A munkájához szükséges egyéni védőeszközöket személyre szabjuk munkavédelmi szakember segítségével, számtalan márkából történő választási lehetőséggel.

Márkáink:

3M   Albatros   ATG   Base   Batz   Biname    Bolle    Cerva    Cover Guard    CXS    Exena    Fruit of the Loom    Heckel   Honeywell    Jalas    Kraftos    Krystian    Leib    Lemigo    Malfini.png    Malfini premium    Marvel Plus    Pezzol    Planam    Portwest   Puma   Rimeck   Sir   Sparco   Strauss   Tegera   Uvex   Welldas

Márka bővülés mindig várható mert keressük azokat a márkákat, amik a legjobbat tudják biztositani.

 

Az egyéni védőeszközeink megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak, jogszabályi előírásoknak minőségben is és designban is. Vásárlóinkat a munkavédelmi  jogszabályi követelményeknek való megfelelésben is segítjük, munkavédelmi szolgáltatásunk segítségével. Vállaljuk a nálunk vásárolt termékek logózását (nyomását, hímzését). a logózás, hímzés költsége a logó színeinek számától és a logózandó termékek számától függ.

 

Kérjen ajánlatot az elérhetőségeinken e-mailben ( vedabagoly@soos.hu ) vagy mobiltelefon számunkon ( +36 (20) 772-6900 ) !

 

 

Akciós termékek

Arrow