search


Katalógustermékek megrendelése

Lehetősége van a webáruházban található termékeken felül lenti katalógusból bármely termékre ajánlatot kérni, illetve azokból rendelni. Kérjük kattintson a kívánt márka logójára és böngésszen teljes kínálatunkban!

Az aloldal szövege:

Kérjük válassza ki azon termékeket a katalógusból, amelyekre ajánlatot kíván kérni! Jegyezze fel a kiválasztott cikk termékkódját, megnevezését (típus, méret, szín, egyéb) és mennyiségét! Amennyiben segítségre van szüksége vagy ajánlatkérést adna le, keresse munkatársainkat elérhetőségeiken. (Ide egy linket kell beszúrni, mely ide mutat: Védabagoly ) Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségein és végig kíséri a vásárlás teljes folyamatát. Tájékoztatja a termék szállítási határidejéről, áráról és az egyedi kialakítás (logózás) lehetőségeiről.

Kérjük válassza ki azon termékeket a katalógusból, amelyekre ajánlatot kíván kérni! Jegyezze fel a kiválasztott cikk termékkódját, megnevezését (típus, méret, szín, egyéb) és mennyiségét! Amennyiben segítségre van szüksége vagy ajánlatkérést adna le, keresse munkatársainkat elérhetőségeiken. Védabagoly Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségein és végig kíséri a vásárlás teljes folyamatát. Tájékoztatja a termék szállítási határidejéről, áráról és az egyedi kialakítás (logózás) lehetőségeiről.
Egyedi logó munkaruhán
Egyedi logó elhelyezés
Munkaruhán, védőfelszerelésen